Verzenden & retourneren

Verzenden

Twin Arts Lifestyle verzendt binnen Nederland altijd met DHL, de verzendkosten die wij hiervoor hanteren zijn standaard € 5,95. Standaard levering binnen een week na ontvangst van betaling, tenzij anders staat aangegeven bij de bestelling van het desbetreffende artikel. Met uitzondering van het weekend en feestdagen. Wij bieden u de volgende betaalmethoden; iDeal, vooraf overmaken en middels creditcard. Wanneer u kiest voor vooraf overmaken, verzenden wij de order pas zodra de betaling bij ons binnen is.

IBAN: NL32RABO0141009446 | BIC: RABONL2U (betalingen buitenland)

Retourneren

Voldoet het artikel niet aan uw verwachting dan kunt u het retourformulier downloaden. Tevens kunt u contact opnemen via ons mailadres info@twinarts.nl of bellen naar onze winkel in Alkmaar (zie openingstijden) 072-5120986. Print het formulier uit en vul deze correct en volledig in. Vergeet niet de juiste adres- en bankgegevens in te vullen. Kosten en risico van de retourzending zijn voor uzelf. Ongefrankeerde of beschadigde zendingen worden geweigerd!

Voorwaarden retourneren

Binnen 14 dagen kunt u het artikel gefrankeerd retourzenden. U dient de artikelen in dezelfde staat te retourneren als waarin ze geleverd zijn met aangelabelde product- en prijskaart(en). Als er geen product- en prijskaarten aangelabeld zijn of het artikel is beschadigd, moeten wij uw zending weigeren. Indien het termijn van 14 dagen na levering is verstreken zal Twin Arts Lifestyle  de retourzending NIET accepteren. Zie ook onze Algemene Voorwaarden 2019.

 

Nieuwtjes

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Twin Arts Lifestyle | sitemap | rss